VIDEOKLIPET TJERA

Rruga 22

Rruga 22

Pa ty

Çift ty dua të kem

Engjell dukesh ti

Nje dhimbje mbete ti

Me heshtje mos me deno

Te vdes apo te pres

Festivali "Netet e Klipit Shqiptar"

Kenga "Pa ty" ne festivalin "Netet e Klipit Shqiptar" u shperblye si Videoklipi me i mire ne te gjitha kategorite, dhe mori cmimin e publikut.


Festivali “Zhurma Show”

Ne festivalin “Zhurma Show” kengetari Neki Emra me kengen dhe videoklipi “Pa Ty” , mori cmimin Best Interpret.